Onze drive uw noodzaak!


Bent u op zoek naar die belangrijke schakel voor uw onderneming? Zijn persoonlijkheid en motivatie even belangrijk als ervaring en diploma? Dan bent u bij Intelect aan het juiste adres. Over alle sectoren en functies heen streven wij naar de juiste match tussen KMO en kandidaat. Voor al uw vacatures gericht op een vaste indiensttreding kan u bij ons terecht. Telkens met respect voor beide partijen. De opstart kan gebeuren via uitzend of selectie. Daarbuiten begeleiden we u, als HR partner, graag met adviezen rond rekrutering, administratie, sociale wetgeving, enz. Ook als u zelf de geschikte kandidaat heeft gevonden kan u bij ons terecht voor extra testings of onze payroll service.

  • Kennismaking bedrijfscultuur (steeds bij u ter plaatse) en opname functieprofiel
  • Gerichte zoektocht "direct search" via jobboards
  • Telefonische screening, face-to-face interview en referentieopname
  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van testen
  • Voorstelling en opvolging
  • Opstart en evaluatie

Onze drive uw noodzaak!

Onze drive uw noodzaak!

Direct Search

Intelect is een selectie- en uitzendkantoor dat het direct search-principe hanteert. Dit houdt in dat wij dagelijks meer dan 1000 CV’s screenen per vacature en dit van kandidaten die via een jobboard aangeven dat zij vandaag uitkijken naar die nieuwe uitdaging. Dit maakt dat we naar onze klant toe snel en efficiënt een passende selectie van kandidaten kunnen voorstellen.

“Het aantal bekeken cv’s ligt uitzonderlijk hoog en bevestigt de “direct-search” strategie van Intelect.” – Alan van den Boom – StepStone.be

KMO Rekruteringsspecialist

Over alle sectoren en functies heen brengen we de juiste KMO samen met de juiste kandidaat. Vanuit uw opdracht gaan we op zoek naar de match met uw bedrijf. Hierbij kijken we verder dan ervaring en diploma maar wordt ook de persoonlijkheidsmatch onderzocht. Daarnaast biedt onze ‘No Cure, No Pay’-filosofie uw garantie op succes, zonder onnodig gedoe, recht door zee en met respect voor beide partijen.

"Door onze lange samenwerking kent Intelect ons bedrijf en ook de bedrijfscultuur en kunnen zij de geschikte kandidaat voor ons vinden." Themis VdH - Energiesector

 

BedIendefuncties

Als KMO’er kent u maar al te goed het belang van degelijk personeel. U beschikt immers over een beperkter team. Daardoor is het geheel meer dan ooit even sterk als de zwakste schakel. Bekwame medewerkers met bovendien een gezonde dosis polyvalentie zijn eerder noodzaak dan luxe. Bij Intelect hebben we oog voor uw specifieke behoeften. Met het doelgericht invullen van bediendenvacatures op maat van kleine en middelgrote ondernemingen gaan wij voor alle functies voor u op zoek naar die nieuwe schakel.

“De diensten van Intelect hebben ORBIT in staat gesteld de mensen te identificeren die de fundamenten van ons bedrijf mee hebben helpen versterken.”Filip S – Verlichtingsbedrijf

Vacaturegericht

Intelect gaat steeds specifiek op zoek voor uw bedrijf en uw vacature. Dat wil zeggen dat wij geen kandidaten hebben klaar staan maar op zoek gaan naar die medewerkers die binnen uw bedrijfscultuur passen. Daarom komen we steeds ter plaatse kennismaken alvorens onze zoektocht te starten. Bovendien kent u zo als werkgever op voorhand het exacte prijskaartje.

"Toen ook bleek dat Intelect elke vacature vanbinnen en vanbuiten doorgrondt om zo de perfecte kandidaten voor te stellen, wisten we dat dit tot een duurzaam partnerschap kon leiden". – Juul E - Life Sciences

VastE indiensttreding

Al onze samenwerkingen, zowel via selectie als via uitzend, zijn steeds gericht op een vaste indiensttreding. Voor louter kortstondige opdrachten verwijzen we graag naar de collega’s van de interimsector.

“Ondertussen hebben wij al 8 kandidaten vast in dienst aangeworven via Intelect.” – Ilse V – Engineering