Social media-wedstrijdreglement

Organisator

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Intelect BVBA, gelegen te Prins Boudewijnlaan 24D, 2550 Kontich. Alle verantwoordelijkheid voor deze wedstrijd ligt bij Intelect. De wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, onderschreven, beheerd door, of geassocieerd met Facebook of Instagram.

Wedstrijdvoorwaarden

Deelname is gratis en vrij voor iedereen boven de 18 jaar, wonend in België. Deze wedstrijd is onderworpen aan de Belgische wetgeving met betrekking tot spellen en wedstrijden. De organisator kan elke deelnemer vragen zijn leeftijd te bewijzen en, indien van toepassing, een deelnemer die zijn meerderjarigheid niet kan aantonen, diskwalificeren.

De organisator kan ook een tweede winnaar kiezen als de eerste winnaar minderjarig is. Deelname aan de wedstrijd houdt in dat de deelnemer zonder voorbehoud akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

De wedstrijd loopt van 18 februari tot 16 maart 2020, uitsluitend op Facebook en Instagram.

Om deel te nemen moeten deelnemers de Facebookpagina @Intelecthr liken, de Instagrampagina @intelecthr volgen én 2 vrienden taggen in de comments onder de foto op Facebook of Instagram.

Daarnaast moeten deelnemers ook de wedstrijdvraag vermeld in de desbetreffende Facebook- en Instagrampost, beantwoorden.

Er kan slechts één keer per gebruiker deelgenomen worden. Uit alle deelnemers die het juiste antwoord gaven op de wedstrijdvraag, kiest Intelect één winnaar.

Winnaar

Deze winnaar heeft de wedstrijdvraag “Raad hoeveel popcornpotjes er in onze toren zitten” juist beantwoordt en voldoet aan de wedstrijdvoorwaarden. De winnaar wordt op 17 maart bekend gemaakt via Facebook en Instagram door Intelect en ontvangt informatie over de prijs en hoe deze te claimen. Als de winnaar niet binnen 7 dagen antwoordt, wordt zijn prijs toegewezen aan een andere deelnemer.

Prijs

De winnaar ontvangt 6 flessen ‘Cava Barza brut 75cl’ ter waarde van €53,70. De prijs wordt bij de winnaar zelf afgeleverd.

Privacy

Deelnemers stemmen ermee in om hun identiteit bekend te maken aan Intelect. Niet-naleving van deze wedstrijdvoorwaarden (inclusief fraude, fraude of poging tot cheaten) zal resulteren in de eliminatie van de deelnemer.