Onze drive uw noodzaak

Onze drive uw noodzaak

Direct Search

Intelect is een rekruteringskantoor dat het direct search-principe hanteert. Onze collega’s screenen dagelijks meer dan 1000 CV’s per vacature. Een kritische selectie van kandidaten die via een jobboard aangeven dat zij vandaag uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Dit maakt dat we u snel en efficiënt een passende selectie van kandidaten kunnen voorstellen.

“Het aantal bekeken cv’s ligt uitzonderlijk hoog en bevestigt de direct search-strategie van Intelect.” – Alan – StepStone.be

KMO Rekruteringsspecialist

Over alle sectoren en functies heen brengen we de juiste KMO samen met de juiste kandidaat. Als KMO-rekruteringsspecialist richten we ons dan ook tot KMO’s of multinationals met een KMO-gerichte aanpak. Vanuit uw opdracht gaan we op zoek naar de match met uw bedrijf. Dat betekent dat we steeds op maat van uw vacature en gericht op uw bedrijfscultuur, starten aan de zoektocht. Hierbij kijken we verder dan ervaring en diploma en gaan we ook op zoek naar een persoonlijkheidsmatch.

BedIendefuncties

Bij Intelect hebben we oog voor uw specifieke behoeften. We helpen uw personeelsnoden van de baan met kwalitatieve kandidaten. Met het doelgericht invullen van bediendenvacatures op maat van kleine en middelgrote ondernemingen gaan wij voor alle functies voor u op zoek naar die nieuwe schakel. Als KMO is de meest geschikte medewerker vinden op lange termijn vaak een uitdaging, één die wij met veel plezier aangaan!

Vacaturegericht

Intelect gaat steeds op maat op zoek voor uw bedrijf en uw vacature. Wij hebben niet zomaar kandidaten klaar staan, maar gaan op zoek naar die medewerkers die binnen uw bedrijfscultuur passen. Daarom komen we steeds ter plaatse kennismaken alvorens we onze zoektocht te starten. Bovendien kent u zo als werkgever op voorhand het exacte prijskaartje.

VastE indiensttreding

Al onze samenwerkingen, zowel via selectie als via uitzend, zijn steeds gericht op een vaste indiensttreding. Een engagement op lange termijn tussen sollicitant en bedrijf. En zo mogelijks ook een fijne lange termijnrelatie met ons als rekruteringspartner! U heeft per aanwerving steeds de keuze tussen de uitzend of selectieformule. 

Onze ‘No Cure, No Pay’-filosofie biedt u garantie op succes. Recht door zee, met respect voor beide partijen.

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking (virtueel of ter plaatse) brengen we het profiel van uw toekomstige collega in kaart: van vaardigheden en ervaring tot persoonlijkheid. Tijdens dit gesprek komt ook de bedrijfscultuur aan bod, een doorslaggevende factor voor een goede match op lange termijn.

Start direct-search

Daarna start de gerichte zoektocht via het direct search-principe: via verschillende jobboards screenen we cv’s van een brede waaier aan kandidaten. We gaan op maat van uw vacature op zoek en interviewen de kandidaten die in aanmerking komen voor uw bedrijf. Daar hoort ook een referentie-opname bij en, indien afgesproken, de gepaste assessments en testen.

Uit alle screenings stellen we snel en efficiënt een passende selectie aan u voor.

Sollicitatiegesprek

De meest kwalitatieve kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek met u. Wij zorgen voor de planning van de interne selectieronde(s) bij uw bedrijf. Onze collega’s volgen de feedback op de voet op en zorgen dat de procedure doeltreffend verloopt. We denken met u mee, sturen onze zoektocht bij waar nodig en geven niet op tot we de ideale collega voor u gevonden hebben.

Een match? Fantastisch!

Eén van onze kandidaten past volledig binnen het plaatje dat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe aanwinst onmiddellijk kan starten en ontfermen ons over alle administratie. Wij staan ter beschikking voor al uw vragen omtrent de opstart en sociale wetgeving.

 

Wij zijn benieuwd, u ook?

Laat hier uw gegevens achter en we nemen snel met u contact op.