Eén team in dezelfde richting

HR-advies

Eén team in dezelfde richting

Focus op het aanwezig talent en het aligneren van uw team om zo de beste vorm van uw organisatie te vinden.

Contact

Annelies Van Dam

0483/36 32 64

E-mail

LinkedIn

Onze expertise

De vooruitgang van uw KMO, dankzij talent

Een KMO bestaat uit twee elementen. Enerzijds de core business waaruit het bedrijf is opgericht met de expertise die hier inhouse aan gekoppeld is. Anderzijds de mensen die ervoor zorgen dat het geheel functioneert en de organisatiedoelen bereikt worden. Een bedrijf kan maar optimaal functioneren dankzij de mensen die erin werken.

HR en people management

In samenwerking met Sync Consulting bieden wij graag onze expertise aan om ervoor te zorgen dat uw organisatie zijn beste vorm vindt. Door een licht te werpen op de strategische pijlers in HR en people management, kiezen we waar u best op inzet. Zo sterken we uw huidig team aan en stomen we uw people-beleid klaar voor de volgende jaren.

Wat we doen

Uw team in de spotlight

Wij ondersteunen KMO’s in het opzetten van een strategisch human capital beleid. Door te exploreren welke talenten in uw organisatie aanwezig zijn en u te adviseren hoe u deze optimaal kan inzetten.

Via een welopgebouwde strategie slaagt u erin om de juiste mensen aan te trekken, te motiveren en te behouden.

Icoon

Organisatiestructuur

Intelect brengt duidelijkheid in uw organisatiestructuur. We verfijnen uw organogram, brengen afdelingen in kaart en werken functiebeschrijvingen uit. Wij zorgen voor de opbouw en optimalisatie van uw strategische HR-processen. Deze vormen de basis voor een sterk verhaal dat verdere groei mogelijk maakt.

Icoon

Leadership

Teamleaders zijn de ambassadeurs van een organisatie. Wij zorgen voor een synchronisatie tussen uw leidinggevenden en hun team. Een optimale organisatie bekom je door in te zetten op interne communicatie en sterke relaties. Wij leggen de focus op uw intern people management.

Icoon

Retentie management

Betrokkenheid en werknemers- tevredenheid bepalen onbetwistbaar de groei van uw organisatie. Het behoud van de juiste mensen is eens zo belangrijk als het aanwerven van nieuw talent. Samen analyseren we de spilfuncties van uw organisatie en bepalen de 'juiste' elementen om uw team, op maat, te motiveren.

Icoon

Talent management

Intelect neemt talent management serieus. We onderzoeken hoe u op de juiste manier kan investeren in het talent dat er binnen de organisatie aanwezig is. Door iedereen optimaal in te zetten kan elke medewerker bijdragen aan de toekomstambities van het bedrijf.

Eén team in dezelfde richting

Onze missie

Eén team in dezelfde richting

De sterkte van uw bedrijf zit hem vooral in het samenwerken als gedifferentieerd team. Iedereen heeft een andere aanpak en andere sterktes, en dat is maar goed ook. De kunst ligt in het aligneren van deze belangen en samen naar één gemeenschappelijk doel toe te werken.  Wanneer mensen zich bewust zijn van de organisatiestrategie en hoe zij daartoe bijdragen, floreren zowel zij als uw organisatie.

Wij zorgen ervoor dat uw team in éénzelfde richting gaat.

Klant in de spotlight

HR-advies

Interesse? Neem contact op met Annelies

Neem contact op
Interesse? Neem contact op met Annelies