Talent in de spotlight

Over ons

Talent in de spotlight

De vaste en fundamentele partner voor het matchen van talent en KMO’s.

Onze visie

Talent in de spotlight

Als KMO rekruteringspartner staan wij voor een transparante aanpak op maat. We kiezen voor een persoonlijk screeningsproces zonder eigen database. Bovendien, dankzij onze lokale verankering zijn wij direct én persoonlijk aanspreekbaar voor klant en kandidaat uit de regio. We blijven 100% op de hoogte van wat er lokaal speelt.

Icoon

Know-How

Dankzij onze 17-jaar lang opgebouwde expertise in rekrutering weten wij telkens de beste kandidaat te spotten en zo maken wij het verschil. Deze know-how wordt dagelijks aangescherpt en overgedragen op alle Intelecters zowel via interne als externe opleidingen. Zij kunnen hierdoor als ware rekruteringsexperten optreden in de zoektocht naar de ideale match.

Icoon

Direct search

Door resoluut voor ons direct search principe te kiezen, een pro-actieve screening en zeer persoonlijke aanpak. Elke match wordt op maat uitgezocht met als doel om op verschillende vlakken de gepaste fit te vinden.  Als geen ander kennen wij  de behoeftes van zowel klant als kandidaat (of werkgever als werknemer) om te kunnen floreren.

Icoon

Transparantie

Wanneer je een samenwerking met Intelect aangaat, weet je perfect wat je van ons kan en mag verwachten, namelijk: volledige transparantie in alles dat we doen en zeggen.  Elke stap ondernemen wij vanuit integriteit en oprechte nieuws- gierigheid. Want wat ons drijft is een gezamenlijke passie voor people en openheid.

Icoon

Lange termijn partner

Wij gaan steeds op zoek naar een kwalitatieve oplossing voor elke partij. Zo waken wij toegewijd dat enkel de geschikte talenten in de spotlight worden gezet. We streven een samenwerking op lange termijn na, zo weet jij wat je aan ons hebt en dat je steeds op ons kan rekenen.

 

Impact door talent

Onze missie

Impact door talent

Omdat Intelect gelooft dat het succes van een onderneming valt of staat met de juiste mensen, voorzien wij elke groeiende KMO in Vlaanderen van het talent dat het verdient.

Wij laten ons licht schijnen op talent: het talent dat een bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien én het talent dat de werknemer bezit en verder kan ontplooien.

Ook binnen Intelect zelf wordt dagelijks ingezet op de ontwikkeling van talent. Zo hebben we de beste skills en know-how in huis om een lange termijn partnership uit te bouwen, met onze mensen én onze klanten!

Onze waarden

Waar we voor staan

 

You can count on us
Doorzetten is oplossingen zien op de weg naar succes. Vastberaden om elke uitdaging voor 100% aan te gaan.

Goed staat geweldig in de weg
De durf om te onderscheiden en de ambitie om impact te maken.

We thrive on drive
Daadkrachtig woorden omzetten in gefundeerde acties. Voeten vooruit en positivisme for the win.

Ronduit authentiek
Elke stap ondernemen met eerlijkheid en oprechtheid. Authentiek kunnen en durven zijn, is wat ons verbindt.

Waar we voor staan

18470

Sinds het begin van Intelect deelden we al 18.470 ochtendmeetings, dat zijn maar liefst 64.603 koffies.

73%

73% van de Intelecters werden al intern gepromoveerd en zitten dus niet meer op de stoel waar ze gestart zijn.

+4227

Door onze spotlight steevast juist te richten realiseerden wij reeds meer dan 4227 lange termijn matches.

Testimonials

Talent in de spotlight