Talent in de spotlight

Over ons

Talent in de spotlight

De vaste en fundamentele partner voor het matchen van talent en KMO’s.

Onze visie

Talent in de spotlight

Als KMO-rekruteringspartner staan wij voor een transparante aanpak op maat. We kiezen voor een persoonlijk screening proces zonder eigen database. Dankzij onze lokale verankering zijn wij bovendien direct én persoonlijk aanspreekbaar voor klant en kandidaat uit de regio. We blijven 100% op de hoogte van wat er lokaal speelt.

Icoon

Knowhow

Dankzij onze 17-jaar lang opgebouwde expertise in rekrutering weten wij telkens de beste kandidaat te spotten en zo maken wij het verschil. Deze knowhow wordt dagelijks aangescherpt en overgedragen op alle Intelecters zowel via interne als externe opleidingen. Zij kunnen hierdoor als ware rekruteringsexperten optreden in de zoektocht naar de ideale match.

Icoon

Direct search

Door resoluut voor ons direct search principe te kiezen zorgen we ervoor dat elke KMO wordt voorzien van talent. Via proactieve screenings op jobboards en een zeer persoonlijke aanpak, wordt elke match op maat uitgezocht met als doel om op verschillende vlakken de gepaste fit te vinden. Als geen ander kennen wij de behoeftes van zowel klant als kandidaat (of werkgever als werknemer) om te kunnen floreren.

Icoon

Transparantie

Wanneer je een samenwerking met Intelect aangaat, weet je perfect wat je van ons kan en mag verwachten, namelijk: volledige transparantie in alles wat we doen en zeggen. Elke stap ondernemen wij vanuit integriteit en oprechte nieuwsgierigheid, want wat ons drijft is een gezamenlijke passie voor people en openheid.

Icoon

Lange termijn partner

Wij gaan steeds op zoek naar een kwalitatieve oplossing voor elke partij. Zo waken wij er toegewijd over dat enkel de geschikte talenten in de spotlight worden gezet. We streven een samenwerking op lange termijn na, zo weet jij wat je aan ons hebt en dat je steeds op ons kan rekenen.

 

Impact door talent

Onze missie

Impact door talent

Omdat Intelect gelooft dat het succes van een onderneming valt of staat met de juiste mensen, voorzien wij elke groeiende KMO in Vlaanderen van het talent dat het verdient.

Wij laten ons licht schijnen op talent: het talent dat een bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien én het talent dat de werknemer bezit en verder kan ontplooien.

Ook binnen Intelect wordt dagelijks ingezet op de ontwikkeling van talent. Zo hebben we de beste skills en knowhow in huis om een langetermijnpartnership uit te bouwen, met onze mensen én onze klanten!

Onze waarden

Waar we voor staan

 

You can count on us
Doorzetten is oplossingen zien op de weg naar succes. Vastberaden om elke uitdaging voor 100% aan te gaan.

Goed staat geweldig in de weg
De durf om te onderscheiden en de ambitie om impact te maken.

We thrive on drive
Daadkrachtig woorden omzetten in gefundeerde acties. Voeten vooruit en positivisme for the win.

Ronduit authentiek
Elke stap ondernemen met eerlijkheid en oprechtheid. Authentiek kunnen en durven zijn, is wat ons verbindt.

Waar we voor staan

19080

Sinds het begin van Intelect deelden we al 19.080 ochtendmeetings, dat zijn maar liefst 80.335 koffies.

74%

74% van de Intelecters werden al intern gepromoveerd en zitten dus niet meer op de stoel waar ze gestart zijn.

+4672

Door onze spotlight steevast juist te richten realiseerden wij reeds meer dan 4.672 langetermijnmatches.

Testimonials

Talent in de spotlight