Uw partner in de zoektocht naar talent

Werving & selectie

Uw partner in de zoektocht naar talent

Talent gezocht? Als KMO-rekruteringspartner plaatst Intelect de spotlight op het juiste talent op maat van uw vacature en uw bedrijf.

Wat we doen

Talent: onze drive, uw noodzaak.

100% op maat, vanuit uw nood en uw cultuur. Onze knowhow in rekrutering, go-getter attitude en sterke people skills zorgen ervoor dat we telkens het beste talent voor uw bedrijf in de spotlight kunnen zetten. Onze direct search aanpak en ‘No Cure, No Pay’-filosofie bieden u garantie op succes. Transparant, met respect voor beide partijen.

Vacaturegericht

Wij richten onze spotlight op uw vacature en bedrijfs-DNA. Van hieruit contacteren en engageren wij potentiële kandidaten doelgericht om de juiste fit met uw vacature te vinden. Zo maken we op een kwalitatieve manier een langdurige impact.

Bediendefuncties

Met oog voor uw specifieke behoeften vullen wij als generalist uw bedienden vacatures in. Als rekruteringspartner zoeken wij met andere woorden voor alle verschillende bediendefuncties van kleine en middelgrote ondernemingen naar die nieuwe schakel.

Vaste indiensttreding

Onze samenwerkingen, zowel via selectie als via uitzend, zijn steeds gericht op een vaste indiensttreding. We streven naar een langetermijnengagement tussen kandidaat en bedrijf. Tevreden? Als rekruteringspartner gaan ook wij graag een langetermijnrelatie met u aan.

KMO op zoek naar talent

VOOR WIE WE HET DOEN

KMO op zoek naar talent

Als KMO-rekruteringsspecialist brengen we KMO’s of multinationals met een KMO-gerichte aanpak over alle sectoren en functies heen, samen met de juiste kandidaat. Vertrekkend vanuit uw specifieke nood bezorgt Intelect u het talent dat uw bedrijf verdient, zodat u zich kan focussen op de weg vooruit. De sleutel tot succes? Directe, eerlijke communicatie met een vleugje humor en een grote portie enthousiasme.

Testimonials

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Zoekt u de juiste kandidaat? Wij vullen uw vacature efficiënt, snel én correct in. Intelect kijkt ernaar uit om u en uw bedrijf te ontmoeten. Neem contact met ons op en we helpen u met veel plezier verder.

Contacteer ons