Talent in de spotlight

Talent in de spotlight

Ontdek meer

Intelect: talent in de spotlight

Onze troeven

Icoon

Expertise

Intelect valt terug op een jarenlange proven track als KMO-rekruteringskantoor. Wij zijn een team van gepassioneerde experten die als geen ander de kneepjes van rekrutering, sociale wetgeving en de arbeidsmarkt kennen. Knowhow definieert ons.

Icoon

Op maat

Als KMO-partner richten wij onze spotlight niet op de eerste de beste. Via ons direct search principe werken we steeds op maat van uw noden en wensen. Onze Intelecters genieten eveneens een traject op maat, met de focus op hun talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Icoon

Drive

Getting things done. Wij werken één voor één met dezelfde gedrevenheid, om de beste match tussen kandidaat en KMO te realiseren. Een passie voor talent is de drijfveer van elke Intelecter. Uw partner in groei.

Icoon

Transparant

Een samenwerking met Intelect is transparant in elke stap van het proces. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Vanuit integriteit en oprechte nieuwsgierigheid gaan we voor gedeeld succes.

KMO op zoek naar talent

VOOR WIE WE HET DOEN

KMO op zoek naar talent

Als KMO-rekruteringsspecialist brengen we KMO’s of multinationals met een KMO-gerichte aanpak over alle sectoren en functies heen, samen met de juiste kandidaat. Vertrekkend vanuit uw specifieke nood bezorgt Intelect u het talent dat uw bedrijf verdient, zodat u zich kan focussen op de weg vooruit. De sleutel tot succes? Directe, eerlijke communicatie met een vleugje humor en een grote portie enthousiasme.

Lees meer

Ik ben talent

Vacatures

Is jouw talent klaar om zich verder te ontplooien? Zoek en vind hier de perfecte match. Intelect helpt jou met de uitbouw van je carrière.

Bekijk alle vacatures

Ik ben talent

Carrière bij Intelect

In no time een expert worden in het matchen van talent en KMO’s. Ga bij Intelect voor een carrière met inhoud en impact waar een top bedrijfscultuur de toon zet.

Bekijk interne vacatures
Impact door talent

Over ons

Impact door talent

Intelect gelooft dat het succes van een onderneming valt of staat met de juiste mensen. Wij voorzien elke groeiende KMO in Vlaanderen van het talent dat het verdient.

Wij laten ons licht schijnen op talent: het talent dat een bedrijf nodig heeft om te kunnen groeien én het talent dat de werknemer bezit en verder kan ontplooien. Zo maken wij het verschil voor elke partij: KMO, kandidaat én Intelecter.

Lees meer

Ontdek de laatste nieuwe updates

Neem contact met ons op

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar talent? Of ben je talent? Neem contact met ons op en wij helpen jou om de juiste match te vinden.

Contacteer ons